Ekstremt stolt mamma! Bleieslutt!

Fia Leona har helt siden i sommer, gått på potte og do i ny og ne, fra siden før hun var to år. Før jul ville hun slutte, men var veldig frem og tilbake og fikk ikke helt bestemt seg,hun gikk uten i både bhg og hjemme til tider,  hun har styrt løpet selv, og vi har ikke presset henne til noen ting. Eneste vi hadde i bakhodet var at vi skulle kjøre på med bleieslutt til sommeren 2012.

Forrige uke, sa det PANG og hun ville ikke  ha på bleie i barnehagen, og hadde gått uten hele dagen, vi fortsatte hjemme, uten noen problemer. Hun gikk uten bleie i byen og på tur i skogen, med eller uten dress, ikke noe problem og ingen uhell. Etter to netter med bleie, ville hun heller ikke ha det. Jeg ble litt usikker siden vi ikke hadde kjøpt nytt tisselaken eller noen ting, men ja hun skulle jo få bestemme så da fikk hun sove uten bleie for første gang på natten også. Og det gikk over all forventning. Ikke noen uhell her heller! Jeg som så for meg en kliss våt seng, neida!

Når vi går å legger oss, spør vi henne om hun må tisse, selv om hun sover, og grynter hun et ja, bærer vi hun ut på doen og hun tisser. og går rett i seng uten problemer. Hun er kjempe stolt når hun våkner om morningen at det ikke har skjedd noe. Et lite uhell skjedde faktisk i dag tidlig, i vår seng. hehe. Men men sånn skjer:) 

Jeg er iallefall megastolt av jenta mi som bare er 2 år og 7 måneder og har sluttet med bleie! Nå har jeg ingen babyjente mere, ingen bleie, ingen smokk, ingen flaske! Kosebamsen har hun enda, og den skal hun få ha helt til hun ikke vil ha den mere:)


Fir på tur i høst! Fortsatt litt baby:)! Nå er hun snart tre år og stor jente:D
 

Når sluttet barnet deres helt med bleie?

7 kommentarer

Kine

03.03.2012 kl.10:53

Grattis med bleieslutt! ;-) Husker utrolig godt den stolte følelsen ja! Vi kjørte omtrent samme løpet med gutten vår, han syntes det var veldig spennende å gå på do fra før hav fylte to år (gikk på blandet avd. i bhg og så de store ungene gjorde det), så han fikk gjøre det når han ville uten noe press fra oss. På dagen da han var 2 år og 6 mnd sa han klart ifra at han ikke ville ha bleie på seg i bhg - og siden har han vært uten :-)

Nå holder vi på med nr to, som er 20 mndr. Hun ser at storebror går på do og synes det er kjekt å gjøre det selv også. Hun har ennå ikke fått til å gjøre noe når hun sitter på do, men det viktigste enn så lenge er at hun blir trykk på å sitte der, så får vi se fremover hvordan det går :-) Optimisten i meg har lyst til å kutte bleia til sommeren, mens tvileren i meg forteller meg at det nok er litt tidlig i og med at hun bare fyller to i slutten av juni :p
Så flink hun er!! Du har all grunn til å være stolt av den nydelige datteren din:)

Renate87

03.03.2012 kl.15:19

åå, så utrolig deilig. kan tenke meg du er stolt ja =) Theodor sluttet med bleie høsten han ble 3 år. Juliane går på do innimellom men vil ikke slutte ennå

MaritNor

03.03.2012 kl.18:04

Så flinke dere er!!! Vi strever litt fortsatt.. Hun bytter på å gå med bleie og truse, men sier ikke ifra om hun må på do når hun går med bleie.. Må nok bare bestemme oss for et tidspunkt..

mammawesterheim

03.03.2012 kl.21:14

Flinke Fia!Må jo være utrlig gøy å slippe det dere bleie styret :D!

Lill Anette

03.03.2012 kl.22:29

Så kjekt :) Her har frøkna gått på potte sida ho var 9 måneder. Vi leste tidlig signalene hennes, og om 3 uker fyller ho 2 år. Ho vil aller helst ikke bruke bleie, og truser er absolutt favoritt, men skjer jo noen små uhell innimellom. I barnehagen er ho den som er oftest og har mest resultat på potta, noe ho selv synes er kjempe kjekt. Viser stolt frem "pottekortet" sitt når ho har vært på potta i barnehagen før vi drar hjem (barna får klistremerke hvis de gjør noe i potta). Blir kjekt å slippe bleiestyret :)
mammawesterheim: Ja veldig morro, men samtidig: jenta blir jo så stor:D ikke noen baby mere, var jo på en måte den siste babytingen hun hadde da:D thihi!

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails