Til prinsesserommet!

Siden Fia Leona har vært så flink jente å sluttet med bleie av seg selv, har jeg tenkt til å overraske henne med et par nye ting. Hun har allerede fått en premie, men det var ikke store greine, og siden jeg fortsatt har litt maling igjen fra skoskap prosjektet, søkte jeg litt rundt på Finn.no og kom over klesskap til dukkeklær og en sittepenk. Dette passer perfekt inn på rommet hennes. Krakken skal få et par nye strøk med maling og en wall stickers kanskje. Klesskapet skal males, så tenkte jeg å tapetsere med en flott tapet inni dørene, hvordan det ser ut inni vet jeg ikke enda. Men tenkte å male/tapetsere der også! Og nye knotter i glass skal på! Begge delere skal jeg hente i morgen, hos samme selger:) Har letet lenge etter et slikt skap, og tror Fia kommer til å bli veldig glad! 

 
Benken har oppbevaring under, kjempe kjekt å få gjemt unna litt leker der!

FIa sitt rom, er neste på prosjekt listen min, samtidig som jeg holder på med gangen nede (eget innlegg kommer i kveld, ikke mye igjen nå) Greit å kunne ha et rom å holde på med på kveldene når hun sover, og holde på inne på hennes når hun er våken:)

7 kommentarer

Det var kjempefint. kjekt med litt oppbevaring for leker ja:)

Charlotte - mamman til Celina

04.mar.2012 kl.18:10

Det var kjempe fint, utrolig kjekt med oppbevaring til leker! :)

Ulrikke

04.mar.2012 kl.21:11

Så søtt skap! er det i "dukkeklær" stl? : )
Ulrikke: ja, det er det. Kjempe søtt! Med hyller på den ene siden og stang til å henge dukkeklærne på den andre siden:D

Renate87

04.mar.2012 kl.22:24

super søtt, blir nok fint du er jo så flink ;)
Renate87: Takk:D Morro med møbler med litt sjarm på jenterommet. Et slikt skap har jeg letet lenge etter, og til 145 kroner var det ikke noen tvil. Nå får vi bare se da, om det blir like fint i virkeligheten som i hodet mitt:)

Renate87

07.mar.2012 kl.19:54

oy, bare 145.. jøss der gjorde du et kupp ;)

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails