Stige på badet!

Her om dagen kom wall decoren som jeg fant på ebay og stigen fra ellos i posen. Endelig. Og jeg ble veldig fornøyd, selv om stien ikke passet akkurat der jeg hadde planer om at den skulle. Å måle før jeg bestilte tenkte jeg ikke på i farten. Men plass har den fått, og vi syns det ble veldig stilig. 


Stigen er perfekt til å henge håndklær på:)
Hyllen skal få seg et par strøk med hvitmaling, slik at det blir litt mer helhet på badet. Ellers er badet helt ferdig, ikke annet enn at vinduskarmene, dørkarmene og selve døren skal males. Men dette venter vi med til våren, når vinduet kan stå åpent å tørke:)


Wall decoren er i folietekst, mye bedre kvalitet, sitter bedre, og uten den gjennomsiktige kanten rundt det ofte er på wall stickers, denne er mer vrien å sette på, men da jeg har vært borti en del slike på jobben, syns jeg det ble bra. Litt skjev her og der, men det er vell kanskje litt av sjarmen? 

8 kommentarer

Rebecca<3

05.mar.2012 kl.07:41

Syns det ble bra! Det er vrient å sette på sånne. Morsomt å få en sånn stor stige i posten :P haha.. Kjempefint!

Inspirasjon Fra Elin

05.mar.2012 kl.08:58

Dekorativt med stige på badet.. Vurderer om jeg skal lage meg en selv faktisk :)

Synes "pynten" på veggen ble bra jeg :)

mammawesterheim

05.mar.2012 kl.09:13

Det ble utrolig fint med den stigen!=) Hvor lang tid tok det før det fra ebay kom? Har du handlet der masse? =) Har ikke helt forstått ebay enda jeg ;P! Kanskje like greit.Hehe...

Du er flink Helle =)

Renate87

05.mar.2012 kl.15:17

veldig fint frøken ;)

Birgitte

05.mar.2012 kl.15:45

Ble veldig fint med den skriften på veggen. Hvor kjøpte du den? :)

Marianne

05.mar.2012 kl.17:39

Så fint det ble med skrift på veggen! =)
mammawesterheim: Hei hei! Jeg har aldri opplevd noen problemer med å bestille fra ebay, bruker jo paypal å betale med:) Bare husk at varen må koste under 200 for å slippe fortolling osv. Om det blir over 200 med frakt gjør ikke noe:) Det pleier å ta 2-3 uker før det komme i posten, avhengig av hvor det kommer fra:)
Birgitte: Den er fra e-bay:)

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails