For 6 år siden!

Møtte jeg min kjære samboer, kjæreste, beste venn, far til mitt barn!

15 år gammel var jeg, uvitende om at det faktisk var mannen til mitt barn jeg hadde møtt. Ung og "dum" var jeg or trodde dette bare var "nok en ungdomsforelskelse". Vi gjorde som alle andre på vår alder, festet og levde fra dag til dag! Men nå, 6 år senere, har vi blitt samboere, huseiere og foreldre til vedens nydeligste prinsesse!

Lykke er ikke en selvfølge, man må jobbe hardt for å oppnå den lykken man selv ønsker. Men med ståpåvilje og godt humør får man det slik man selv ønsker!  Det blir ikke servert på sølvfat!
Uanset er jeg lykkelig, hverdagen vår er en helt kontrast fra hvordan den var for 6 år siden, igrunn tusen ganger bedre? Hvem hadde trodd vi to skulle sitte her vi er i dag? Ikke jeg! Men jeg er utrolig glad og stolt over hva vi har oppnådd sammen. Det har vært mange nedturer, men flere oppturer.
 
Det er viktig for oss å sette av tid til hverandre, og ikke minst tid til seg selv, hverdagen kan ikke ta helt overhånd, da fungerer ikke jeg helt som jeg skal til slutt heller:p!

Russ var vi sammen i 09, 6 mnd på vei med prinsessen i magen<3


Vi er begge glade i å reise, og noen turer innimellom prøver vi å få til, vi har som mål å få til en weekendtur i året, og en sydentur innimellom, litt ettersom. Men vi syns slik tid sammen er viktig:)! 

Uansett er jeg en lykkelig jente, og vi har mange planer fremover, og jeg gleder meg til å bygge på planene med min kjære, og mange fler år sammen håper jeg at det blir<3 

Gratulerer med 6 år mannen min<3

2 kommentarer

Renate87

05.mar.2012 kl.22:41

;) så koselig ;)

Charlotte - mamman til Celina

05.mar.2012 kl.23:22

Gratulerer så mye til dere :)

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails