Gooood morgen!

Solen skinner og i dag har jeg fri, hvor deilig er ikke det? 
De siste dagene har jeg sett atatusen på facebook hvor den ene etter den andre er ute å nyter solen, jeg derimot har kost meg på jobb. Men i dag får jeg smake litt på den deilige solen som er!

I går fikk jeg ordnet på fremsiden av huset, plantet nye planter og spylt verandaen, hagemøblene tar vi ut i dag eller i helgen da jeg ikke klarte det helt selv i går. Så nå er det rent og pent ute. I dag skal jeg ta verandaen bak siden vi får gjester i ettermiddag, jeg ble jo et år eldre på onsdag. Og da jeg kom hjem var alle venninnene mine her å overrasket meg. Jeg ble veldig overrasket etter en ti timers dag, utrolig koselig. De hadde til å med fikset THG klokken til meg som jeg var så heldig å fikk i gave:)

Så familien kommer i ettermiddag på litt mat, kaffe og kaker, blir kjempe koselig å få alle samlet igjen! Så da er det bare å få hengt opp litt klær og rydde litt, og bake en kake og lage litt mat så er alt i boks:)
I helgen er det jobb i morgen og jentefest med mine gode venninner på kvelden i morgen, blir en knallhelg! Søndag skal vi på barnekonsert med koret til min søster!


Ha en nydelig dag alle sammen!
 

3 kommentarer

God morgen! Så herlig da.. Synes du kan sende over litt sol hitet jeg, hehe:) Ha en super dag!

Marianne

23.mar.2012 kl.11:20

Herlig! Kos deg med det nydelige været! =) God helg!

Rebecca<3

23.mar.2012 kl.12:25

Ååh, jeg visste ikke du hadde fri i dag. Vi som lurte på å sykle innom deg på vei fra Europris. Jaja :P Ha en strålende dag!

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails