Mot våren!

De siste dagene har vært knallflotte! Strålende sol og varmt i luften! Så nå går jeg bare å tripper for å kunne få tid og mulighet til å få begynt skikkelig på uteområdet! Har så mange planer og ideer at det nesten er vanskelig å få bestemt seg på hvor man skal begynne! Men først må vi få ferdig rekkverket og beiset ferdig gulvet på verandaen vi bygde på i fjord:) I mai kommer solstolen jeg bestilte i juni i fjord, så er det bare å få dekorert resten av uteområdet:)! Gleder meg til å lese om deres prosjekter og om uteområdet deres, og gleder meg til å dele bilder av vårt med dere:)


Denne lykten ble med meg hjem i dag, har falt veldig for stjernemotiv. Så denne skal få plass ute på verandan med de nye rottingmøblene som kommer i juni:) Denne er (utrolig nok) fra clas ohlson til kun 99 kr:)

4 kommentarer

Camillainteriør

28.03.2012 kl.22:53

Utrolig fin lykt! Jeg elsker stjerner :D

Rebecca<3

28.03.2012 kl.23:04

Jeg også elsker stjerner :) Har kjøpt meg nye pynteputer med stjerner på til utemøblene. Gleder meg til å se hva du gjør med uteområdet :D

Renate87

29.03.2012 kl.11:55

den var nydelig, det beste med våren er å jobbe ute ;)

03.04.2012 kl.21:53

Hei!

Fin blogg du har! Jeg leste at du jobber på Gina Tricot. Jeg går på SVGS og lurte på om dere kanskje hadde hatt en ledig stilling på Gina Tricot nå mot sommeren osv?

Håper på svar :D

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails