Forandringer fryder!

Mannen har solgt den store (....stygge?) stasjonære dataen sin, som tok stor plass på soverommet. Nå er kontorpulten satt i garasjen, og plutselig fikk vi danseplass på soverommet! 
Jeg så min mulighet til å utnytte plassen til nye ideèr, ikke noe mer en at kommoden ble flyttet, speilet fra klesrommet ble flyttet inn, og jeg har selv hengt opp ny gardinstang og gardiner i dag (...ikke stryket de enda!) 

Og i posten her om dagen fikk jeg min egen drill, en rosa en! 
Ordentlig verktøy må man ha om man skal være handy girl! Og siden jeg får skylden
for å miste verktøyet til mannen i huset, har jeg anskaffet meg mitt eget!
 

Ellers var vi på Plantasjen i dag, og hamstret en haug med blomster, så i morgen (om det ikke regner) Blir det å plante masse 
blomster :)

6 kommentarer

Anne

31.05.2012 kl.00:53

Hei. Jeg leste en annen mammablogg, som skrev et innlegg om en blogg som heter nymamma.com Denne bloggen publiserer innleggene til 4 mammablogger, blant annet din blogg. Dette synes jeg er dårlig gjort, og det er jo nødt til å være ulovlig å publisere andres blogger uten tillatelse? Tenkte bare å si fra :-)

Mona

31.05.2012 kl.11:19

Hei!

Jeg fant ikke noen mailadresse som jeg kunne kontakte deg med, så jeg skriver her jeg. Er du klar over at blogg din publiseres i sin helhet på en side som heter nymamma.com? Jeg var nemlig ikke klar over at min blogg ble puplisert der, og sliter med å finne de som driver siden.. Mona

michelle

31.05.2012 kl.21:05

hei :) hvor er drillen kjøpt?

Tina

06.06.2012 kl.21:27

Så fint!:-)

Karoline

09.06.2012 kl.12:25

Så fint

Lese og kommentere min blogg? Da blir jeg veldig glad!
michelle: Netthandelen:)

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails